O nama

 

OKTAN Benzinska pumpa Doljani

 

Tvrtka ERO d.o.o. Čapljina, punopravni vlasnik branda OKTAN,  sa sjedištem u Doljanima (Doljani b.b.) registrirana je u lipnju 2015. godine.

Osnovna djelatnost tvrtke je trgovina na malo naftom i naftnim derivatima.

Na svojim benzinskim pumpama, OKTAN nudi i prateće sadržaje, kao što su: trgovina, caffe bar, autopraonica.

U sklopu tvrtke trenutno posluju 4 benzinske pumpe:

  • Poslovnica 1 u Doljanima – Čapljina
  • Poslovnica 2 u Veljacima – Ljubuški
  • Poslovnica 3 u Grudama – Grude
  • Poslovnica 4 u Gabela Polju – Gabela Polje

U prosincu 2016. godine ERO d.o.o. postaje INA PARTNER, te se na benzinskim pumpama OKTAN toče isključivo najkvalitetnija CLASS PLUSS  INA goriva, LPG i plin za kućanstvo.

Naši zadovoljni kupci su naša najveća zarada, stoga svakodnevno ulažemo u poboljšanje kvalitete rada i usluga na našim benzinskim pumpama kako bismo opravdali povjerenje naših vjernih kupaca.

Cilj tvrtke je biti lider u maloprodaji nafte i naftnih derivata na području Hercegovine do kraja 2018.god.

Tvrtka podržava i sponzorira mnoga sportska, kulturna i društvena događanja u regiji, čime pokazuje svojim vjernim potrošačima da se na nju može računati u svakom pogledu.

 

INA brand partner

OKTAN BENZINSKE PUMPE kao INA brand partner, koristimo proizvode najviše razine kvalitete s najnovijom generacijom aditiva, razvijenom od strane INA-e. Vršimo stalni nadzor nad manipulacijom derivata u našem logističkom lancu, što omogućuje operativnu sigurnost i optimalno vrijeme dostave te visoki stupanj točnosti dostavljenih količina. Podložni smo redovnim i izvanrednim revizijama operativnog i financijskog poslovanja od strane INA-e.

Kako Vam možemo pomoći?
POŠALJITE NAM UPIT