INA partner program

 

INA Partner program je specijalno prilagođen vid saradnje između INE u Bosni i Hercegovini i naših partnera u veleprodaji koji posjeduju privatne benzinske stanice u zemlji.

Ovaj program je rezultat razvoja i testiranja primjenjivosti na nivou MOL grupacije, kao model zajedničkog djelovanja i podrške vlasnicima privatnih benzinskih stanica koji prepoznaju važnost kvaliteta – ponude kvalitetnih proizvoda i usluga svojim kupcima.

Kome je namijenjen INA Partner program?

INA Partner program je namijenjen kompanijama koje posjeduju benzinsku stanicu ili više njih, a kvalitet i zadovoljstvo kupaca im je primarni cilj. Kandidati za INA Partner program se biraju pažljivo i evaluiraju prije početka dogovora o partnerstvu.

Program je kreiran za one kompanije koje žele osigurati:

  • siguran i stabilan izvor nabave,
  • garantovan i unificiran kvalitetan proizvod podršku i
  • ime jakog poslovnog partnera.
Prednosti za Partnere

Temelj partnerstva je saradnja u osiguravanju ponude visokokvalitetnih CLASS PLUS goriva kupcima na privatnim benzinskim stanicama. Pored toga, vlasnicima privatnih benzinskih stanica su dostupna znanja i iskustva INE u industriji nafte. Ulaskom u program vlasnici privatnih benzinskih stanica osiguravaju konstantan i stabilan kanal dobave i svojim kupcima osiguravanju gorivo po najvišim evropskim standardima. Dodatno, Partneri ostvaruju pravo na korištenje INA i CLASS PLUS branda na svojim benzinskim stanicama što pruža dodatnu sigurnost krajnjim potrošačima kada je riječ o kvalitetu i izvoru snabdijevanja.

Prednosti za potrošače

INA Partner program potrošačima garantuje najbolje i najkvalitetnije gorivo i uslugu. Rezultat zajedničkih nastojanja treba biti zadovoljan kupac, garantovan kvalitet proizvoda kojim se snabdijeva, što je kupcu omogućeno da kupi CLASS PLUS goriva na njemu omiljenim benzinskim stanicama.

ina partner logotip

Kako Vam možemo pomoći?
POŠALJITE NAM UPIT